KEMAL HASOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği, bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkili kullanımını sağlayarak, çağdaş, sosyal aktiviteleriyle de diğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, sırasıyla ilçe, il ve ülkesinde imam hatip okulları arasında lider ve örnek okullar arasında olmak.

Misyon: Bulunduğu çağın yenilik ve gelişmelerini sürekli takip eden, araştıran, sorgulayan, ileri görüşlü olan, milli ve manevi değerleri içselleştiren, bir üst kurum için yeterli bilgi ve beceriye sahip girişimci ve kararlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: bağcılar-Güngören-Bahçelievler yönlerine servis
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 380 - 450
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUN TARİHÇESİ 2013-2014 öğretim yılında Kemal Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz 2013-2014 öğretim yılında Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüşmüş ve teog sınavı sonucuna göre öğrenci almaya başlamıştır. 2016 - 2017 öğretim yılında ortaokul bünyesinden ayrılarak kendi binasına taşınan okulumuz 2017 öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını vermiştir.

WEB - https://kemalhasogluaihl.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Saklı Vadi sokak No3/2 Bahçelievler/İstanbul

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mah. Mehmet Akif Cad. No:10 Bahçelievler/İstanbul

Ulaşım Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı (Mehmet Akif İstasyonu Karşısı)